top of page

WIE BEN IK

Mijn naam is Ravianne van Vliet, eigenaar van Studio Moonfish. Na mijn studie aan de Hogere Hotelschool Den Haag heb ik veel gedaan op communicatievlak, met name in de reiswereld en hospitality branche.

Zes jaar lang vloog ik als PR-manager van een destination marketing bureau de wereld over met groepjes reisjournalisten in mijn kielzog, om hen de mooiste bestemmingen te laten zien.

Tussen het reizen door schreef ik tientallen persberichten, nieuwsbrieven en PR-rapporten.

Een fantastische baan. Toch begon er iets te knagen. Ik vond zélf schrijven zo leuk, en was er goed in. Daarom werd ik in 2010 ondernemer en startte ik tekstbureau Moonfish Text & PR.

GROOT NETWERK
Vanwege mijn grote netwerk kon ik al snel aan de slag als copywriter en social media manager in de reisbranche. Dankzij een grote klus voor Nestlé en een aantal reclamebureaus leerde ik de FMCG industry kennen, mijn passie voor reizen kon ik kwijt door reisverhalen te schrijven voor een bekend supermarktmagazine. Via via werd ik benaderd om voor de communicatieafdeling van de Johan Cruyff Foundation te gaan freelancen et voilà: ik belandde in de wereld van goede doelen.

Ik heb, kortom, talloze kilometers gemaakt als tekstschrijver en aardig wat opgestoken op het gebied van social media en SEO. Bovendien heb ik de afgelopen jaren veel geleerd over mooi ontwerp en fotografie.

 

 

 

ZO HELP IK JOU

Mijn focus heeft altijd gelegen op schrijven over de leuke dingen van het leven: eten, drinken, beauty, reizen, lifestyle. Vanaf 2020 richt ik me met name op ondernemers, ZZP-ers en MKB-ers die werkzaam zijn in deze branches – maar ook als trainer/coach kun je bij mij terecht.

Want juist voor ZZP-ers, MKB-ers en small businesses draait het om de persoonlijke verhalen.
De personal touch op je website. De manier waarop jij jouw klanten verder helpt met jouw product of dienst.

Daarvoor kun je tekst, content én beeld inzetten, en dat bied ik: alles onder één dak.
Vandaar ook de nieuwe naam: Sinds 2020 heet mijn bedrijf StudioMoonfish.com.

Ik help jou als ondernemer om door middel van sterke copy, content en goed beeldmateriaal beter zichtbaar te worden – zowel online als offline. Dankzij mijn brede en jarenlange ervaring kun je met mij vrijwel alle kanten op.

Of het nu gaat om een pakkende tekst voor de website van je nieuwe restaurant, een vlammende nieuwsbrief voor je webshop, een visitekaartje of een brochure over je nieuwe dienst of product: Moonfish maakt het en weet altijd de juiste toon te vangen.

Gewoon goede content: duidelijk en helder. Zakelijk, maar met een kwinkslag. Verfrissend en opvallend.

Precies wat jij nodig hebt. Op die manier maakt jouw boodschap mensen enthousiast en nieuwsgierig en worden ze getriggerd om bij jou iets te kopen, bestellen, reserveren of met jou in zee te gaan.

PS: Neem even een kijkje bij mijn KLANTEN om een indruk te krijgen voor wat voor soort opdrachtgevers ik zoal werk en heb gewerkt.

WERKWIJZE
Ik duik in je bedrijf, verdiep me in je doelgroep en in jou. Wat zijn je doelen? Waar liggen je behoeften? Hoe help jij jouw klant? Als die context helder is ga ik aan de slag met content creatie, webteksten, een social media plan. Nét wat jij wil. Ik houd van een persoonlijke aanpak. Je hebt in mij dus altijd een vast aanspreekpunt.

WIL JIJ BETER ZICHTBAAR WORDEN?
Neem dan HIER contact met me op. 

bottom of page